Киара е една от участничките в Ергенът, на която отне известно

...
Киара е една от участничките в Ергенът, на която отне известно
Коментари Харесай

Киара преди Ергенът - нищо впечатляващо

Киара е една от участничките в  " Ергенът ", на която лиши известно време преди да покажат себе си. Но тя направи усещане на всички с хубостта си. Дали обаче е била по този начин очарователна и преди " Ергенът "?

Тя същински се тормози, когато Алек се забави с подаряването на роза. 

" Смятах, че имам още време. Някак си се усещам доста слаба, тъй като не мога да трансформира решението на мъжа, за който съм пристигнала “, смутена показа мислите си певицата. За към 100 секунди тя си мислеше, че за нея сантименталното риалити е завършило.  

Киара дефинира себе си като работлива, красива и амбициозна. Десет години е упражнявала художествена гимнастика, като е била и в националния тим на България.

Има доста извоювани медали от надпревари и интернационалните шампионати, само че ѝ се постанова да приключи кариерата си на състезател поради сериозна травма. Спортът я научава на дисциплинираност и хъс, които придвижва и в работата си, като все още, тя се занимава с музика.

" И аз да си изцапам малко ръцете “, написа Киара на една от фотосите, на която се вижда, че не се тормози и от ремонтни действия.

Едно от обичаните места измежду природата, на които Киара върви, са Боянските водопади. На тази локация тя има фотоси по друго време в годината.

По време на зимните месеци, когато към момента има сняг:

" Наричайте ме Киара. Дъщерята на Цар лъв “, написа тя в описанието на последната си обява в Instagram.

Дали Киара ще открие любовта в лицето на Алек в " Ергенът " - следва да забележим., написа Ladyzone.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР